fbpx

«КАЖАН» ДЛЯ РОЗВІДНИКІВ

Загальноміська акція «Збережи життя» серед учасників загальноосвітніх закладів та дошкілля завершилася 1 лютого 2023 року. Неймовірна сума збору донатів від найменших волонтерів! В благодійній акції взяло участь 67 закладів освіти міста Рівне, серед них і ліцей «Елітар». У підсумку зібрана чимала сума коштів для наших захисників:  1 496 460грн. Сьогодні, відразу ж, всі кошти перевели на рахунок благодійного фонду «Неможливого не буває». А з нього через офіційний рахунок буде здійснено оплату «Кажана»! Залишок коштів також буде спрямовано на придбання ще одного такого ж надпотужного дрона!

Свій внесок до загального збору зробили учні «Еітару».  24 донати було зібрано учнями з нашого ліцею. Найактивніші учасники акції учні 10 фізико-математичного класу. Ми дуже вдячні усім учасникам і, звісно, їх батькам. Благодійність є надзвичайно важливою справою, а у часи війни ця благодійність є потужною підтримкою для тих, хто кожну хвилину захищає наше життя. А наша маленька волонтерська допомога лише крок для  наближення нашої перемоги!

Від організаторів акції – волонтерів для заохочення серед учасників акції  було розіграно подарунки у прямому ефірі, які надали спонсори залучені до акції. Серед подарунків були сертифікати на суші, піцу, солодощі та в різні розважальні центри для цікавого проведення дозвілля. В розіграші спонсори надали  ще інші призи — навушники, приставку, але головним призом був IPhone 14. Один із таких призів виграла наша ліцеїстка — сертифікат на 400 грн в заклад харчування «Osama» на суші.

Кожен донат, кожна гривня передані для підтримки нашої армії окуповується великою метою перемоги!

 Слава Україні! Слава ЗСУ!

Гопчак Аміна представник учнівської самоврядування 10-ФМ класу, 

Бойко Катерина представник учнівської самоврядування 9-БХ класу

Олег Желюк.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on email