fbpx

Сміємось – значить не здаємось!

Попри складні сучасні реалії в Україні ми, українці, все одно знаходимо хоч маленький, але привід для радощів. Проте це не свідчення нашої легковажності, навпаки, демонстрація сили духу й уміння тримати хвіст бубликом! Адже якщо геть утратимо надію і віру, то тоді вже геть буде не до сміху. Тому викручуємося, як можемо! Найбільш відрадно, що молоде покоління не втрачає ентузіазму й намагається розсмішити всіх інших.

Укотре і, як завжди, успішно Рівненський ліцей «Елітар» узяв участь у міському дистанційному конкурсі читців-гумористів  «Поліські пересмішники» серед учнів закладів освіти Рівненської міської територіальної громади. Метою заходу є популяризація художнього слова, розвиток кращих традицій українського гумору, виявлення та підтримка талановитої молоді, долучення підростаючого покоління до збереження культурної спадщини українського народу, виховання почуття патріотизму та національної гідності.

Одинадцятикласник Додчук Михайло став призером міського етапу конкурсу, посівши почесне ІІІ місце. Майстерна акторська гра, цікава гумореска і перевтілення на справжнього козака зробили свою справу! Журі гідно оцінило ліцеїста! Із чим радісно вітаємо і бажаємо майбутніх перемог!

Бондаренко О.І.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on email