fbpx

Молодіжний економічний челендж у Рівному

20 грудня 2022 року команда Рівненського ліцею «Елітар» долучилася до участі в інтелектуальних змаганнях «Молодіжний економічний челендж». Команду у складі трьох учасників представляли учні 10 фізико-математичного класу: Аміна Гопчак  капітан команди та учні Андрій Павленко, Іван Спічак — представники команди. У змаганнях приймали участь команди шкіл міста та обласного наукового ліцею.

Інтелектуальні змагання пройшли  у партнерстві з Молодіжною радою Рівного, Київським національниим університететом імені Тараса Шевченка, Міжнародниим економіко-гуманітарним університететом імені Степана Дем’янчука і  компанією РЕНОМЕ на базі обласного наукового ліцею, які виступили ініціаторами та спонсорами змагання.

         Захід поєднав у собі 3 блоки завдань. У першому блоці завдань, який отримав назву  квіз – інтелектуальна вікторина, учасники продемонстрували уміння швидко знаходити відповіді на логічні питання економічної тематики. У дебатах представники  команд завзято доводили доречність або ж хибність запровадження певних технологій та власних концепій в галузі економічної політики. У третьому блоці, який мав назву  кейс, необхідно було представити стратегію  вирішення бізнес-ситуації в рамках реальних ринкових умов. Змагання, безперечно, показали й актуалізували роль економічної грамотності молоді, особливо в складних умовах національних і глобальних викликів. Роботу команд оцінювали поважні науковців-економісти й успішні бізнес-практики з Національного університету водного господарства та природокористування,  економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука, провідного економіста ПрАТ «РЕНОМЕ».

Команда «Елітар» Рівненського ліцею «Елітар» виборола ІІІ місце.

Вітаємо представників команди з успішним результатом.

Не зупиняймося на досягнутому. Будьмо творчими та активними!

Усе буде Україна!!!

Надія Желюк, класний керівник 10 фізико-математичного класу

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on email