fbpx

Ліцей колядує! Миру Україні й народу віншує!

Вітаймо народження Ісуса

Щороку світ відзначає надзвичайну подію – народження Ісуса Христа. Він приходить для того, щоб подарувати надію на прощення і як доказ того, що попри все людство має шанс у своїх учинках наблизитися до ідеалу доброти і милосердя.

У важких умовах цьогоріч Україна шануватиме диво з див – вифлеємську зірку, що сповіщає про прихід Спаса нашого. Проте ніщо не зможе завадити святкуванню Різдва, бо в силі віри нашої сховано ключ нашого спасіння – звільнення від ворога, який прагне знищити нас.

На вшанування народження Ісуса Христа Рівне вкотре проводить обласний конкурс колядок, щедрівок, різдвяних піснеспівів «Вифлеємьска зірка». Метою заходу є виявлення та підтримка кращих дитячих, молодіжних колективів та окремих виконавців; залучення учнівської молоді до вивчення та популяризації кращих зразків українського народного мистецтва та збереження традицій, стародавніх звичаїв українського народу; презентація творчих досягнень художніх колективів та солістів; створення здорового духу змагання між художніми колективами і обдарованими особистостями; підвищення художнього рівня та виконавської майстерності учасників; пошук нових і вдосконалення традиційних форм роботи із талановитою учнівською молоддю; виховання естетичних смаків та урізноманітнення дозвілля талановитої молоді.

Приємно, що Рівненський ліцей «Елітар» охоче долучається до конкурсів такого роду, що свідчить про сформованість національної свідомості здобувачів освіти. Учні 8-ого та 9-их класів підготували вітання ліцейній родині і виконали колядку «Бог ся рождає» на сучасний лад під музичний супровід.

Колядуймо разом, українці, прославляймо народження Ісуса Христа!

О. Бондаренко

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on email