fbpx

Коробка тепла — для захисника

Колектив Рівненського ліцею “Елітар” долучився до акції “Коробка тепла для захисника”. Учні разом із педагогами, батьками та техпрацівниками навчального закладу підготували подарунки для українських захисників. Учні кожного класу разом з батьками готували коробки, наповнені смаколиками та теплими речам, які необхідні для воїнів ЗСУ. Також діти написали листи-подяки, вітальні слова до Різдва, готували малюнки та сувеніри. Так вони хочуть віддячити захисникам за можливість жити і навчатися у мирний час.

Колектив ліцею зібрав одноденну зарплату для воїнів ЗСУ і за погодженням з військовими купили два планшети для виявлення дронів та балістичних ракет БПЛА противника та напрямку руху ворожих авіабомб.

Дані “коробки тепла” і гаджети були передані зведеному підрозділу 14 центру забезпечення охорони державної таємниці на Запорізький напрямок для нашого випускника 2011 року Дячука Максима.

Ліцей “Елітар” не є байдужим до тих, хто нас захищає! Разом ми переможемо! Слава Україні!

Данилюк Роман Едуардович, заступник директора з

навчально-виховної роботи, вчитель хімії

Надійшла приємна звістка, що наші захисники вже отримали подарунки та використовують їх як для звичайних побутових справ, так і для збору та аналізу оперативних даних на передовій.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on email