fbpx

Твори добро тут і зараз

Напередодні Міжнародного дня волонтера, який відзаначають 5 грудня, у ліцеї було проведено цікавий захід для старшокласників, зініційований членами учнівського парламенту, учнями 11-БХ класу Ярощук Мартою та Камінською Надією. Аби ліцеїсти змогли краще дізнатися про волонтерську діяльність, до закладу завітали волонтерки Рівненської Молодіжної Платформи «LEAP» та поділилися цінним досвідом і цікавою інформацією.

«LEAP» – організація, котра допомагає молоді та нашій армії, організовуючи проєкти з різними цілями. Зі спікерами зустрічі Кузьмич Поліною, Мірзоєвою Айтен та Дмитрук Ксенею обговорювалися особливості волонтерської діяльності, її відмінності від благодійності. Учасники зустрічі ділилися власним досвідом та думками. Цікавими були розповіді про дотичність різних молодіжних організацій, що функціонують на теренах Рівненщини -”Пласт”, “UAnimals”, “Будуємо Україну Разом”  до спільних волонтерських проєктів.

День Волонтерства — це нагода висловити подяку тим, хто допомагає покращити навколишній світ. Бажаємо кожному знайти час і можливість долучитися до волонтерського руху, адже разом ми здатні зробити неймовірні речі! Також важливо враховувати, що волонтерство — це двосторонній обмін. Ті, хто надають допомогу, отримують не менш цінний дар — досвід, навички та нові знайомства. Волонтерство впливає на розвиток особистості, зміцнює почуття національної свідомості, громадянського обов’язку та робить світ більш доброзичливим.

Дякуємо Кузьмич Поліні, Мірзоєвій Айтен та Дмитрук Ксені за проведений із користю час та мотивацію для хороших справ!

Тимощук Валентина, класна керівниця 11-БХ класу;

Ярощук Марта, учениця 11-БХ  класу,

представниця учнівського парламенту ліцею “Елітар”

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on email