fbpx

Рука, яка простягнута в найтяжчі часи, завжди стає найріднішою!

У вівторок 16.01.2024 року КУ «Центром професійного розвитку педагогічних працівників» на базі Рівненського ліцею «Елітар» було організовано майстерню класних керівників 8 – х класів з теми «Використання здоров’язбережувальних технологій в позаурочній діяльності класного керівника». Виховна робота в класі має становити цілісну систему. Однією з основних якостей сучасного класного керівника є бажання розвиватись, особливо це стосується питання самоосвіти. Вміти надати кваліфіковану допомогу дітям в складних ситуаціях, підтримати їх під час сигналу «повітряна тривога», рука в руку працювати з батьками, є найважливішими питаннями класного керівника на сьогодні.

Класні керівники 8-х класів Рівненського ліцею «Елітар» (Турченюк Інна Вікторівна/Заболотна Віталія Володимирівна) поділилися досвідом з вищезгаданих питань та закцентували увагу на здоров’язбережувальних технологіях, які застосовують у власній педагогічній діяльності. Було проведено цікаву екскурсію у зразковому музеї засобів інформаційних технологій (Желюк Надія Дмитрівна), також педагоги взяли активну участь у ресурсному тренінгу «Я – класний класний керівник» (Шовкова Оксана Дмитрівна), ближче познайомилися з ліцеєм та отримали естетичне задоволення від картинної виставки талановитої учениці закладу, виступу дитячого творчого колективу (Перепелиця Алла Іванівна, заступник директора з виховної роботи). Окрема подяка за гостинність та приємну творчу атмосферу Желюку Олегу Миколайовичу, керівнику закладу.

По завершенню заходу ми всі долучилися до гарної справи

Ініційована акція «Коробка теплоти» для ЗСУ активно згуртувала педагогів Рівненської міської ТГ та Білокриницької ТГ. Ви просто неймовірні! Дякуємо, що в таку холодну пору ви поділилися своїм теплом для захисників. Кожна, хай і невелика допомога у наш надскладний час, є необхідною. Адже неодмінно

#важливітіхтонаближаютьнашуперемогу

Шукаємо і знайдемо!

Віримо, що вистоїмо, справимося!

Віримо в перемогу добра над злом!

Віримо і дякуємо ЗСУ!

Все неодмінно буде Україна!

Світлана ГалійЦентр професійного розвитку педагогічних працівників РМР

🔗Завдяки всім присутнім на педагогічній майстерні, класним керівникам 8-х класів закладів освіти Рівненської міської ТГ та Білокриницької ТГ, ми змогли реалізувати благодійну акцію на базі РЛ «Елітар» 🙌 «Коробки теплоти» були наповнені різноманітними смаколиками, теплими речами, засобами гігієни, ще й невеликими коштами у сумі 2200 грн.
🫂ДЯКУЄМО, що спільно наближаємо перемогу!
ДЯКУЄМО, що ми РАЗОМ!
🪖Наші найкращі, найвідважніші, найрідніші захисники, напевно це найменше, що ми могли зробити для вас ♥️
🫶У цілях безпеки ми не публікуємо особисті дані (хоча на заході були озвучені імена), але маємо фотозвіт👇
🤍 Хай ангели небесні вас оберігають!
🙏Ми з вами! Ми за вас!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on email