fbpx

Посвята в Першокурсники

Одна з перших подій у житті кожного ліцеїста – урочиста посвята. Вона згуртовує, допомагає оригінально зустріти першокурсників, привітати їх із початком цікавого життя, допомагає влитися в колектив Рівненського ліцею «Елітар».

20 жовтня 2023 року в Рівненському ліцеї «Елітар» відбулася урочиста посвята в Першокурсники ліцеїстів 8 класу  фізико-математичного профілю та 8 класу природничо-математичного профілю. Привітала зі святом та побажала успіхів заступник директора Перепелиця Алла Іванівна.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих Захисників нашої незалежності.

Першокурсники змогли показати наскільки добре вони знають ліцей та вчителів. Була проведена вікторина та квест. Дві команди за допомогою керівників Надії та Тетяни, представницями учнівського парламенту, змогли добре справитися з завданнями.

Першокурсники мали змогу показати всі свої таланти. До нашої родини приєдналися музиканти, співаки, танцюристи та гімнасти, які вразили своєю щирістю і відкритістю. Кожний клас показав свої таланти. Важливою частиною заходу стало складання присяги першокурсниками.

Таке дійство проводиться кожного року і є чудовою традицією нашого ліцею. Щиро бажаємо всім першокурсникам активної участі в житті та розвитку. Нехай здобуті знання стануть щасливим квитком до здійснення всіх мрій.

Класний керівник 8 ФМ класу: Турченюк І.В.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on email