fbpx

ПЕРЕМОГУ НАБЛИЖАЄМО РАЗОМ!

Війна в Україні триває ось уже більше 10 тижнів. Особливо важкі бої ідуть на півдні та на сході нашої держави. Нині весь віт дивується, як мужно і сміливо бореться наш народ проти озброєного до зубів окупанта. На передовій, на Ізюмському напрямку, захищають нашу Україну від російської агресії, зокрема й 93 бригада «Холодний Яр» та 113 і 122 територіальна оборона. Вони все роблять для того, щоб знищити ворога.

На жаль, до нашої Перемоги ми йдемо тернистими шляхами війни, яка забирає життя кращих синів і дочок землі нашої. Та Україна бореться! Працюють люди в тилу, працюють волонтери.

Кожен на своєму місці може зробити посильний внесок у Перемогу. Так вирішила наша ліцейна родина – ліцеїсти, іхні батьки, педагоги. Ми і цього разу підтримали наших воїнів. До участі в акції активно долучилися учні та батьки учні 11-БХ класу (класний керівник Данилова Ірина Юріївна), 9-ФМ класу (класний керівник Желюк Надія Дмитрівна), 10-БХ класу (класний керівник Заболотна Віталія Володимирівна), 10-ФМ класу (класний керівник Турченюк Інна Вікторівня), 11-ФМ класу (класний керівник Пальчевська Ірина Вікторівна), 9-БХ класу (класний керівник Тимощук Валентина Миколаївна), а також працівники ліцею. 9  травня 2022 року ми передали воїнам продукти харчування, медикаменти та засоби гігієни.  

Усе зроблено з великою любов’ю і непохитною вірою у нашу ПЕРЕМОГУ!

Україну не здолати! ПЕРЕМОГА буде за нами!

Данилюк Роман Едуардович, заступник директора

з навчально-виховної роботи, вчитель фізики та хімії

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on email