fbpx

ХАРЧУВАННЯ

Участь Рівненського природничо-математичного ліцею “Елітар” у реалізації проекту “Нове шкільне харчування”

6 лютого 2019 року в Навчально-виховному комплексі № 141 «ОРТ» (м.Київ, б-р. І Шамо, 5) відбулась прес-конференція, присвячена проміжним результатам проекту «Нове шкільне харчування». Команда проекту, за участі представників Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства освіти та науки України та фонду Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) презентувала новий «Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах», автором якого є кулінарний експерт Євген Клопотенко.

Збірник рецептур страв
для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах
ЄВГЕН КЛОПОТЕНКО

План заходів, щодо реалізації проекту “Нове шкільне харчування”

Затверджую 
Директор ПМЛ “Елітар” Рівненської міської ради О. Желюк

ЗаходиВідповідальний за проведенняТермін виконання
1Нарада при директору “Про організацію харчування учнів у закладі”Адміністрація ліцеюКвітень 2019
2Створення нової вкладки на сайті ліцею, щодо участі в  проекті “Нове шкільне харчування”.Середюк Ю.Р. Перепелиця А.І.Квітень-травень 2019
3Ознайомлення зі змістом проекту “Нове шкільне харчування” та зі збірником рецептів страв Є. Клопотенка.Класні керівники,  Перепелиця А.І. Кулик-Царевич Н.В.Квітень – травень 2019
4Апробація кулінарних рецептів страв Є. КлопотенкаКулик-Царевич Н.В.Травень 2019
5Підготовка переліку страв, які готуються за новими кулінарними рецептами Є. Клопотенка.Кулик-Царевич Н.В.Травень 2019
6Моніторинг страв за новими кулінарними рецептамиКласні керівники,  пед. колективПостійно
7Підготовка презентації для батьківської та учнівської громадськості, щодо реалізації проекту “Нове шкільне харчування”Перепелиця А.І. Катеринюк В.І. Кулик-Царевич Н.В. Класні керівникиВересень 2019, батьківські збори, засідання учнівського самоврядування