ХАРЧУВАННЯ
Участь Рівненського природничо-математичного ліцею “Елітар” у реалізації проекту “Нове шкільне харчування”
6 лютого 2019 року в Навчально-виховному комплексі № 141 «ОРТ» (м.Київ, б-р. І Шамо, 5) відбулась прес-конференція, присвячена проміжним результатам проекту «Нове шкільне харчування». Команда проекту, за участі представників Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства освіти та науки України та фонду Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) презентувала новий «Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах», автором якого є кулінарний експерт Євген Клопотенко.
Збірник рецептур страв
для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах
ЄВГЕН КЛОПОТЕНКО
План заходів, щодо реалізації проекту “Нове шкільне харчування”
Затверджую
Директор ПМЛ “Елітар” Рівненської міської ради О. Желюк
№ | Заходи | Відповідальний за проведення | Термін виконання |
1 | Нарада при директору “Про організацію харчування учнів у закладі” | Адміністрація ліцею | Квітень 2019 |
2 | Створення нової вкладки на сайті ліцею, щодо участі в проекті “Нове шкільне харчування”. | Середюк Ю.Р. Перепелиця А.І. | Квітень-травень 2019 |
3 | Ознайомлення зі змістом проекту “Нове шкільне харчування” та зі збірником рецептів страв Є. Клопотенка. | Класні керівники, Перепелиця А.І. Кулик-Царевич Н.В. | Квітень – травень 2019 |
4 | Апробація кулінарних рецептів страв Є. Клопотенка | Кулик-Царевич Н.В. | Травень 2019 |
5 | Підготовка переліку страв, які готуються за новими кулінарними рецептами Є. Клопотенка. | Кулик-Царевич Н.В. | Травень 2019 |
6 | Моніторинг страв за новими кулінарними рецептами | Класні керівники, пед. колектив | Постійно |
7 | Підготовка презентації для батьківської та учнівської громадськості, щодо реалізації проекту “Нове шкільне харчування” | Перепелиця А.І. Катеринюк В.І. Кулик-Царевич Н.В. Класні керівники | Вересень 2019, батьківські збори, засідання учнівського самоврядування |