fbpx

У єдності — сила!

Як гостро ми, українці, відчуваємо у такий мінливий час бажання єднатися. Адже в єдності – сила! У цьому постулаті ми переконалися вже давно, ще вісім років тому… Й усвідомили: українці доти сила, допоки серця палають у спільному бажанні свободи. Що може бути дорожчим за спільність ідей, думок і почуттів? Неможливо знищити того, хто гордо і вперто йде до мети. До перемоги… І ми йдемо всупереч усьому, і точно знаємо: воля наша, адже по-іншому бути не може!

   Відрадно і світло стає на душі коли юні українці й українки гордо стають за своє, рідне, за Україну. Адже саме їм творити нашу державу й нашу славну історію.

   16 лютого в Україні відзначають День Єдності. Долучився й Рівненський природничо-математичний ліцей «Елітар». Традиційно це свято в закладі розпочалося з підняття Державного Прапора на території нашого ліцею. Учні провели інформхвилинки та флешмоб “Єднаймося: в цьому сила!”

   Учениці 8-БХ класу Ничипорук Євгенія та Христюк Марія  презентували авторське  есе, в якому поділилися роздумами, щодо важливості єднання в історичній ретроспективі.

   Наша бібліотека підготувала бібліограіфчну  виставку – «Україна- єдина! ».

   Сьогоднішнє свято минуло в урочистій і зворушливій атмосфері, адже усвідомлення важливості цілісності рідної країни – головна мета життя кожного українця. І нам, педагогам, приємно, що мізерну лепту цього розуміння змогли закласти нашим вихованцям. Об’єднавшись, творимо і захищаємо Україну! 

О. Левчунець, О. Бондаренко

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on email