fbpx

Мистецький світ на карантині

Незважаючи на карантин, запроваджений через пандемію COVID-19, а може, і завдяки карантинним обмеженням юні митці 11 –ФМ класу змогли себе реалізувати.

   У листопаді-грудні 2021року Комунальний заклад «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради проводила обласний етап всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна», присвячений 30-й річниці Незалежності України.

   Учні класу активно долучилися до участі в конкурсі. Ліцеїсти презентували свої роботи у номінаціях «Пейзаж», «Живий світ», «Репортажне та експериментальне фото». Свої фотороботи представили Слєпий Олександр («Урбаністична платформа», «Рівненська Африка»), Баранович Євгенія («Моє», «Спокій»), Бесфамільна Юлія ( «Який шлях обрати?»), Катеринчик Анастасія («Віра»).

   У грудні 2021 року Екологічний центр Рівненського міського Палацу дітей та молоді проводив новорічно-різдвяну виставку «Новорічна композиція», свою композицію «Новорічне диво» представила Яна Бігун.

   На Всеукраїнській виставці-конкурсі «Український сувенір», свої композиції представила Євгенія Баранович («Київські традиції» скарбничка родинної творчості, «З любов’ю на пам’ять»), Олександра Мельничук («Півник»).

   У рамках Всесвітнього дня клімату Анастасія Катеринчик долучилася до участі в конкурсі екологічних сумок «Стильна торба».

   Хочеться відзначити, що коронавірус не є перешкодою для реалізації творчого потенціалу в учнів, і не дивлячись на пандемію, ліцеїсти успішно беруть участь у суспільному і культурному житті ліцею, міста, країни.

   Саме такі конкурси формують в учнівській молоді активну життєву позицію, бережливе ставлення до природи, збереження природних ресурсів та розвиток творчої ініціативи.

   PS. Велика подяка за активну участь у конкурсі «Український сувенір» батькам Євгенії Баранович – Ользі Миколаївні та Сергію Пилиповичу.

Ірина Пальчевська,

класний керівник 11-ФМ класу

Мистецький світ на карантині 2021 — Google Фото

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on email