fbpx

Вітаємо інформатиків ліцею

   У різновид учнівських змагань що проводиться на учнівському просторі, покликаний зоохотити учнівську молодь до вивчення основ роботи з прикладними офісними програмами.

    Правила участі та представництво складу команд у 2021 році змінилися, адже відбулася територіальна реформа, а разом із цим утворилися нові територіальні громади. Для участі у І етапі запрошувалися усі бажаю ліцеїсти. У наступний, міський етап, проходили по одному представнику від класу ті учні, що набрали найбільшу кількість балів. А з усіх претендентів журі відбирало найкращі до ІІ районного туру.

   На ІІ районному етапі команду від Рівненського міського ліцею представляли учні Андрій Зарічнюк, Володимир Козак, Богдан Вихованець та Дмитро Орлов. Усі ліцеїсти продемонстрували успішні результати та вибороли Дипломи переможців. Андрій Зарічнюк виборов І місце серед учнів 8 класів. Дипломи ІІ ступеня отримали Володир Козак серед учнів 9 класів та богдан Вихованець серед 10 класників. Дмитро Орлов отримав Диплом ІІІ ступеня. До наступного ІІІ – обласного етапу у склад команди Рівненського району увійшли Володимир Козак та Богдан Вихованець.

         Вітаємо усіх переможців олімпіади та віримо у їх успішні виступи.

                            Надія Желюк, учитель інформатики ПМЛ «Елітар»    

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on email